kuusi moon logo

Kuusi Software

Tutkivat ohjelmistokehityspalvelut

Web-käyttöliittymät

Käyttöliittymäkehitys

Ohjelman pitää tuntua mukavalta. Turhan klikkailun poistaminen ja selkeä rakenne auttavat. Hyvän käyttöliittymän toimii ajattelusi jatkeena, eikä esteenä. Lisäksi teknologia pitää valita niin, että muokkaukset ja muutokset ovat mahdollisia. Työ muuttuu, ohjelmistojen pitää sopeutua mukana.

Ketteräkehitys

ketteräohjelmistokehitys

Ketteräkehitys näkyy asiakkaalle siten, että ohjelmistoa kehitetään tiheän palautteen perusteella. Vähintään kahden viikon välein asiakkaalle tarjotaan uusin versio käytettävästä sovelluksesta, jota voi käyttää. Usein uusi versio on käytettävissä paljon useammin. Tämä varmistaa sen, että tuote vastaa tarvetta. Sekä kaikki osapuolet ovat samaa mieltä siitä, mikä on tärkeää ja mitä tulisi tehdä seuraavaksi - jottei tuotteen valmistuttua huomata, ettei se vastaakkaan käyttäjien odotuksia.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Kuusi Software käyttää Amazon Web Services ja Google Cloud -pilvipalveluita. Näiden päälle on nopeaa rakentaa prototyyppejä ja kasvattaa ohjelmistoa. Kyseiset pilvipalvelut ovat myös kukkarolle sopivia, eivätkä vaadi pitkää sitoutumista tai isoja investointeja.

Koneoppiminen

Koneoppiminen

Koneoppiminen mahdollistaa johtopäätösten tekemisen suurista datamääristä, kuvista, videoista ja äänestä. Joskus jopa mahdottomalta vaikuttavat algoritmit voidaan ratkaista sopivalla oppivalla järjestelmällä. Ohjelmat voidaan rakentaa niin, että ne mukautuvat muuttuvaan tilanteeseen. Kuusi-software keskittyy älykkäisiin pelibotteihin ja tilanteisiin mukautuviin algoritmeihin.

Referenssi

Teknologiat